ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Αυγούστου 2017 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η υπάλληλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Άννα Πανάγου παραμένει απλήρωτη και αντιμετωπίζει την απειλή της απόλυσης .

Η ταλαιπωρία της ξεκίνησε από τη λύση της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.Α.Α.Κ, στην οποία εργαζόταν, και τη μεταφορά των εργαζομένων της στις υπηρεσίες του Δήμου. Θυμίζουμε ότι στην εισήγηση της δημοτικής αρχής για τη μεταφορά των εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης δε συμπεριλαμβάνονταν η κ. Πανάγου και αυτό έγινε μόνο μετά από τις έντονες αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η δημοτική αρχή Αγίων Αναργύρων-Καματερού έχει την ευθύνη εδώ και τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, να δώσει λύση στο θέμα της εργαζόμενης στο Δήμο έτσι ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να διασφαλισθεί οριστικά η θέση εργασίας της. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι αδιαπραγμάτευτο.

Πιο Δημοφιλή