Δημιουργηθηκε στις 02 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Σάββατο 13/05/2017 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στον καθαρισμό  του Άλσους (Μπαρουτάδικο)

και τους δρόμους περιμετρικά από αυτό.  Η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα  ζωής, γι’ αυτό ας συμβάλλουμε, όλοι μαζί, να διατηρήσουμε το περιβάλλον  καθαρό.  Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Σώματος  Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών, του Συλλόγου «Φίλοι του  Πυριτιδοποιείου» καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με  συγκέντρωση στις 8 το πρωί του Σαββάτου 13/05/2017 στην κεντρική είσοδο  του Άλσους στην Ιερά Οδό.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!