ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΑΜΥΝΑ
Εκτύπωση

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επεμβάσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους απέκλεισε τη Δευτέρα  ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

«Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας αναγκάσει... Η Ελλάδα άλλο ρόλο πρέπει να παίξει» επισήμανε ο υπουργός μιλώντας στον Σκάι.


«Ζητάμε λύση που θα έχει το στοιχείο της πολιτικής σταθερότητας στη Συρία για τη μετεγκατάσταση στις φυσικές τους εστίες» τόνισε ο κ. Βίτσας.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο τρομοκράτες να περνούν από την Ελλάδα με προορισμό τη Δύση ανάμεσα στους πρόσφυγες, ο υπουργός δήλωσε δεν το αποκλείει, διευκρινίζοντας όμως ότι το ΙΚ διαμορφώνει θύλακες στα δυτικά κράτη. «Από τους τρεις τρομοκράτες που έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο ήταν Γάλλοι (σ.σ ήταν και οι τρεις γαλλικής υπηκοότητας)» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργός Εθνικής Άμυνας η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει ο χώρος στον οποίο θα μένουν μετανάστες.

Πιο Δημοφιλή