ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

 του Αντ. Δεωνά

«Ανεμόμυλος» κατάντησαν οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής με τις συνεχόμενες  αλλαγές προσώπων, με «κλειδώματα και ξεκλειδώματα», για το ποιος θα πάρει «χρίσμα» και ποιος όχι, ποιος πήγε στο Μαξίμου ποιος δεν πήγε και άλλα πολλά, σε σημείο η (παρα)πληροφόρηση να έχει χτυπήσει κόκκινο  κάποιους να βολεύει και κάποιους όχι με αποτέλεσμα  να έχουν γίνει τα νεύρα ''κρόσσια'' πολλών στην επικράτεια του «Παπαγαλιστάν».

Εδώ και κάποιες μέρες στο «θέατρο σκιών» της χώρας παίζεται καθημερινά το έργο ο ''Παχατουρίδης Περιφερειάρχης'' και σήμερα έχουμε νέα αλλαγή έργου με τίτλο, ο ''Σκορδάς Περιφερειάρχης'' ενώ την μονιμότητα προβολής της ταινίας ''Υποψήφιος Περιφερειάρχης'' την κατέχει για την ώρα μόνο η Ρένα Δούρου. 'Ολα αυτά δείχνουν σε τι  «τρικυμία» έχει περιέλθει η Κυβέρνηση επειδή δεν της ''κάθεται'' κανείς και έχοντας έναν Σγουρό που ( όλα δείχνουν ότι δεν τον θέλουν), να παραμονεύει περιμένοντας τι θα κάνουν οι άλλοι για να αποφασίσει τι θα κάνει ο ίδιος.

Ο Παχατουρίδης περιμένει και αυτός στην γωνία κατά πάγια τακτική του να δει τελικά τι θα γίνει, να σιγουρευτεί και να αποφασίσει αν θα κάνει το μεγάλο βήμα η θα κάνει την μεγάλη υποχώρηση, με πρόσχημα του τύπου δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω γιατί με χρειάζεται το Περιστέρι και με αυτόν τον τρόπο να κοπούν και οι ορέξεις αρκετών που φαντάζονται διασπάσεις και διαμελισμό της παράταξής του.

Η ουσία είναι ότι το νέο σενάριο περί καθόδου του Θανάση Σκορδά στην Περιφέρεια και η απόσυρση του Παχατουρίδη, κάνει στο επιτελείο της Ρένας Δούρου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γιατί θεωρούν τον Σκορδά ποιο εύκολο αντίπαλο από τον Παχατουρίδη.

Υπομονή...τα καλύτερα έρχονται!

Πιο Δημοφιλή