ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση
 

Να συνδράμει οικονομικά τη Λέσβο για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, αλλά και για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το χτύπημα του εγκέλαδου καλεί τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός.

Ο Γ. Σγουρός προτείνει στο πλαίσιο της διαπεριφερειακής αλληλεγγύης να υπάρξει στενή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ώστε σε συντονισμό και με τις αρμόδιες αρχές που προχωρούν το έργο της καταγραφής των ζημιών να υπάρξει άμεση ανταπόκριση και ανακούφιση των πληγέντων.
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής είχε λάβει αντίστοιχη πρωτοβουλία και το 2014 μετά τον ισχυρό σεισμό που είχε πλήξει το νησί της Κεφαλονιάς. Τότε το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε ομόφωνα αποφασίσει να διατεθούν 5 εκ. € στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από το αποθεματικό της Περιφέρειας.
Για την εκταμίευση του ποσού θα απαιτηθεί νομοθετική ρύθμιση αντίστοιχη με την περίπτωση της Κεφαλονιάς (άρθρο 57 Ν. 4456/2017).
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους κατοίκους της Λέσβου και την οδύνη μας για την απώλεια της συνανθρώπου μας. Η Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει να σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ώστε οι πληγές που άφησε ο σεισμός να επουλωθούν το συντομότερο. Ευτυχώς το πλεόνασμα της Περιφέρειας, απόρροια της χρηστής οικονομικής μας διαχείρισης, επιτρέπει τη διάθεση ποσών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών, χωρίς να προκαλούνται προβλήματα στην εκτέλεση του προϋπολογισμού. Ελπίζουμε, εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση μας, να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή, όπως στην περίπτωση της Κεφαλονιάς».

Πιο Δημοφιλή