ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 15 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Quiz Annotation''

Ζητείτε δικηγόρος, για δωρεάν παροχή υπηρεσίας προς την «στήλη» μας, προκειμένου να μάθουμε, κατά πόσο Δήμος η Δήμαρχος,

δύναται να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά άλλου Δήμου, η κρατικού φορέα, προκειμένου να πάρει πίσω Υπηρεσία Κοινής Ωφέλειας που «έδιωξε» μόνος του, λόγω ανικανότητας και άκρατου Ναρκισσισμού.
Το παρόν παραπολιτικό κείμενο, ανήκει στη σφαίρα της ειρωνείας και του σαρκασμού, επειδή η «στήλη» έλαβε γνώση από νομικούς και γνωρίζει πλέον ότι η παραπάνω ενέργεια δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Παρ όλα αυτά, το κείμενο απεικονίζει κάποιους «εγκέφαλους», που είναι υπεύθυνοι και θεωρούνται «άρχοντες» τοπικών κοινωνιών. Ο συγκεκριμένος φορέας που μετακόμισε, είναι δημόσιας ωφέλειας, είναι κρατικός, ανήκει σε όλους και δύναται να φιλοξενείται εκεί που πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Υ.Γ. Εμπειρος Αυτοδιοικητικός και φίλος της «στήλης», λέει : «ο τύπος είναι άρωστος δικομανής και το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις ενέργειες, είναι να κερδίζει όλο και περισσότερες αντιπαθειες από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς το πρόσωπό του...»

Πιο Δημοφιλή