ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 15 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Ναι, καλά καταλάβατε για ποιόν λέμε, αυτόν τον  Βουκεφάλα που ήθελε να γίνει Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ, υπεύθυνος εργοταξίου και αναπληρωτής του Μιχάλη, εάν δεν κάνει λάθος η «στήλη». Αυτός που ρήμαξε το «Μυρσίνειο Μέλαθρον», και με τον άλλο Πόντιο που είχε μαζί του,

δεν άφησε τηλεόραση για τηλεόραση και πέργολα για πέργολα! Αυτός που σε τραπέζι με γενιοφόρο Βουλευτή στις Χασιά τις προάλλες, ήθελε να κάνει τον κόκορα(!) και άρχισε να κατηγορεί τον ευεργέτη του! Καλά διαβάσατε, αυτός που στα Άνω Λίοσια τον φωνάζουνε Μυρσίνειο Κλεπτοκράτορα, η Τηλεορασάκια, η Πόντιο Χαλβά και πού γι αυτόν ρώταγε πριν λίγο καιρό, Δημοτικός Σύμβουλος του Περιστερίου (Τελωνειακός στο επάγγελμα) τι καπνό φουμάρει ο  Γεώργιος Βασιλειάδης. Εδώ πλέον, ομιλούμε για κλασική περίπτωση ανεγκέφαλου Πόντιου βλάκα, που αντί να κάνει την μώρα παρθένα, ξύνετε σε Αρβανίτικη γκλίτσα...! 

Πιο Δημοφιλή