ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Το τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Άνω  Λιοσίων – Ζεφυρίου - Φυλής εκφράζει τα ειλικρινή του  συλλυπητήρια στην οικογένεια του 11χρονου μαθητή που με  τόσο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του. 

Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό που συγκλόνισε  ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία έφερε στο προσκήνιο όλα  τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει ο  Δήμος μας, αλλά και μια σειρά περιοχές της Δυτικής  Αττικής, εδώ και δεκαετίες.  Στηρίζουμε τις επιλογές του Υπουργείου Προστασίας του  Πολίτη καθώς και της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής  προκειμένου η περιοχή να επανέλθει το συντομότερο  δυνατό σε καθεστώς ηρεμίας και ασφάλειας, να απαλλαχθεί  από την εγκληματικότητα και να διαμορφωθούν πολιτικές  κοινωνικής ένταξης και άρσης αποκλεισμού των  μειονοτήτων.  Θέση μας είναι ότι η παραβατικότητα πρέπει να ελεγχθεί  απ’ όπου κι αν προέρχεται, μία κατάσταση γνωστή στους  εκλεγμένους της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι επί σειρά ετών  προσεγγίζουν τις μειονότητες για πελατειακές σχέσεις με  μόνο στόχο τη διαφθορά.

Πιο Δημοφιλή