ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 28 Ιουνίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου το πρώτο συμβούλιο της νεοεκλεγείσας διοίκησης με την παρουσία όλων των μελών, παλαιών και νέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετέχουν αρκετά νέα μέλη για πρώτη φορά και φαίνεται σιγά- σιγά να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε ο σύλλογος να στηρίζεται σε πολλούς ανθρώπους, αφήνοντας χώρο οι παλαιοί παράγοντες οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.


Στο πρώτο αυτό ραντεβού ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σάκη Σάσσαλο και οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας. Σε σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. τονίστηκε: « Είναι γνωστό σ’ όλους ότι ο Α.Ο . ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δύσκολα αλλάζει προπονητές πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι τόσο αξιόλογοι και έμπειροι όσο είναι ο Σάκης Σάσσαλος . Στόχος μας είναι να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο. Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έκανε ένα τεράστιο κύκλο μετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα για πέντε συνεχόμενες χρονιές παρ’ ότι δεν είχε την ανάλογη στήριξη… Το πέτυχε στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του παιδιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Ο στόχος μας θα είναι να παίζουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου να προοδεύουν (όπως ο Διονύσης Μπέλης)  και γι’ αυτό το λόγο ο Σάκης Σάσσαλος μαζί με τους προπονητές της θα έχουν καθημερινή επαφή για την όσο γίνεται καλύτερη οργάνωση της » .
Όσο αφορά τα μεταγραφικά ορίστηκε η επιτροπή μεταγραφών και την αποτελούν ο Στέλιος Ζαφείρης, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Κώστας Κουλουριδής, ο Γιάννης Βιδάλης, ο Γιάννης Δούλης και ο Δημήτρης Πλέστης που σε συνεργασία με τον προπονητή θα ασχοληθούν με τα ζητήματα της οργάνωσης και του προγραμματισμού της ομάδας.
TO Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή