ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 28 Αυγούστου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η ορκωμοσία του Δημάρχου Περιστερίου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτικών Ενοτήτων στο Άλσος Περιστερίου για τη νέα δημοτική περίοδο, παρουσία του Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ Χρυσοστόμου.

Μαζί με τους εκατοντάδες Περιστεριώτες το παρόν έδωσαν και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Κώστας Καράμπελας, ο επίσης απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνων κ. Κώστας Παπαντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας  συντονισμού και διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος.  Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε με τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής στην πλειοψηφία τους να δίνουν τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο και όσοι το επιθυμούσαν, έδωσαν πολιτικό όρκο.

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή