ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 29 Αυγούστου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

του Αντ. Δεων@

Απορίας άξιον,η μυστική συνάντηση των Δημάρχων, Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, Αγ. Αναργύρων Ν. Σαράντη, Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, Ιλίου Ν. Ζενέτου και πρώην Δημάρχου Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Εάν δεν ήταν  παρόν και ο Γιώργος Πατούλης, θα υποθέταμε ότι η συνάντηση αφορούσε κάποιο θέμα της Δυτικής Αθήνας, αλλά  η παρουσία Πατούλη υποδηλώνει ότι το θέμα δεν ήταν άλλο, απο τις εκλογές σε ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ (στην ΚΕΔΕ όπως είναι γνωστό επιθυμεί να είναι Πρόεδρος ο κ. Πατούλης).

Πριν λίγες μέρες στην Πεντέλη ο κ. Πατούλης έδωσε το «δεξί» του χέρι στον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου για αλληλοϋποστήριξη (ο κ. Στεργίου επιθυμεί να είναι πρόεδρος της ΠΕΔΑ) ενώπιον παλαιών και νέων Δημάρχων και μάλιστα ανακοίνωσαν κοινό όνομα παράταξης σε ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ. Άραγε ο κ. Πατούλης στο Περιστέρι, συμφώνησε και με τον κ. Σαράντη και έδωσε το «αριστερό» του χέρι σε αυτόν; Τι ετοιμάζουν και τι «μαγειρεύουν» οι «παλιοσειρές» των Δημάρχων, γιατί οι συγκεκριμένοι, γιατί τέτοια μυστικότητα και ποίος είναι ο ρόλος σ αυτήν την υπόθεση του ''Γενικού Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας'' Δημήτρη Καλογερόπουλου; O οποίος μάλιστα ήταν παρόν και στην ορκωμοσία του Ανδρέα Παχατουρίδη!

Αυτό που ακούγεται έντονα πάντως τον τελευταίο καιρό, είναι ότι το τοπίο και οι συσχετισμοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους πολλούς νεοεισερχόμενους Δημάρχους έχει κάπως αλλάξει και οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» της Αυτοδιοίκησης «φοβούνται» μην χαθεί ο έλεγχος από αυτούς και κινούνται αναλόγως...!

Πιο Δημοφιλή