ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 11 Αυγούστου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Έρχονται ανατροπές τον Χειμώνα...μπορεί και το Φθινόπωρο.

Όπως έχει πληροφορηθεί η «στήλη», ολοένα και μεγαλύτερες πιέσεις δέχεται ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, προκειμένου να πει το ναι στη διεκδίκηση της Περιφέρειας,

αλλά προς το παρόν, ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Παρ όλα αυτά όμως, πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται, ενώ έχει αναπτυχθεί αρκετή παραφιλολογία γύρω από αυτό το θέμα, που σίγουρα ευνοεί τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Πάντως η «στήλη», έχει δεχθεί αρκετά τηλέφωνα, για να ερμηνεύσουμε το «περίεργο» παρεάκι που βρέθηκε στο Γεωργίτσι Λακωνίας στη βράβευση του Δημάρχου Περιστερίου. Όπως όλοι πρόσεξαν, ήταν ο Περιφερειάρχης Πελλοπονήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο Βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος.  Επίσης παραβρέθηκαν, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης. Κατά τα άλλα, η ομιλία του Ανδρέα Παχατουρίδη, ποιό πολύ έμοιαζε για προεκλογική ομιλία, παρά ευχαριστήρια δήλωση για την βράβευση που του έκαναν. Το άλλο βέβαια που προξένησε μεγάλη εντύπωση, ήταν το εγκώμιο που έπλεξε o Ανδρέας Παχατουρίδης στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν, πως βρέθηκε εκεί και για ποιό λόγο! Ακόμα και γι αυτό, για τις ξαφνικές «αγάπες» του Ζενέτου με τον Παχατουρίδη, ακούγονται πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε. Πάντως, σύμφωνα με παλιό στέλεχος της παράταξης του Δημάρχου Περιστερίου, αυτές οι αποκεντρωμένες «εξορμήσεις» θυμίζουν έντονα κινήσεις που έκανε ο κ. Παχατουρίδης, πριν εκλεγεί Δήμαρχος και αυτή την πετυχημένη πρακτική, την επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά, με στόχο ίσως, την Περιφέρεια Αττικής. Τώρα αν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, η λόγια του αέρα που λέγονται από δω κι από κει, θα δείξει. Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με την αναγνώριση και την δημοφιλία που έχει αποκτήσει πανελλαδικά ο Ανδρέας Παχατουρίδης, εάν αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Αττικής, πολλοί λένε ότι θα «σαρώσει» και ίσως εκλεγεί...από την πρώτη Κυριακή!

Πιο Δημοφιλή