ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Με μία αναφορά στην απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ξεκίνησε  την τοποθέτησή της στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της  Βουλής η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της  Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών τόνισε ότι  έφυγε ένας πολιτικός που τίμησε τον κοινοβουλευτισμό, υπήρξε  μπροστά από την εποχή του και ευτύχησε να δικαιωθεί εν ζωή.  Η κ. Καραμανλή - εισηγήτρια του νομοσχεδίου για την επικύρωση  συμφωνιών συνεργασίας με την Αίγυπτο και το Ιράκ σε θέματα  αθλητισμού - υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει μια εθνική  στρατηγική για τον αθλητισμό.  Τόνισε ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο, που είχε υπογραφεί από την  Κυβέρνηση της ΝΔ το 2014 και έρχεται προς κύρωση με 2,5 χρόνια  καθυστέρηση.  Επεσήμανε ότι η ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας των δύο  πλευρών στα ζητήματα αθλητισμού μπορεί να αποδειχθεί σημαντική αν  δώσουμε βάρος στην ουσία και όχι στους τύπους. «Τέτοιες συμφωνίες  δεν θα πρέπει να έχουν τυπικό και διεκπεραιωτικό χαρακτήρα. Θα  πρέπει να αξιολογούνται και να αποτιμάται τι απέφεραν αυτά το  μνημόνια κατανόησης» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Για να μπορέσουμε να εξαγάγουμε αθλητική τεχνογνωσία και να  αποδειχθούμε αξιόπιστοι στις συνεργασίες μας θα πρέπει ως χώρα να  έχουμε αποφασίσει τι αθλητισμό θέλουμε» συνέχισε η Βουλευτής  Β΄Αθηνών. «Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα στη χώρα μας  αποδεικνύεται διαφορετική. Η Κυβέρνηση, παρά τις εξαγγελίες της για  κάθαρση, δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει μια σταθερή γραμμή και  αποδεικνύεται συνεχώς ανακόλουθη».  Η κ. Καραμανλή έκανε συγκεκριμένη αναφορά στον αθλητικό νόμο, που  έχει αποσυρθεί επ΄αόριστον και στην τακτική της Κυβέρνησης να  νομοθετεί αποσπασματικά για τον Αθλητισμό μέσω τροπολογιών. Και  ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι «Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα στον  αθλητισμό. Χρειάζεται ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα βάζει κανόνες  στον αθλητισμό».

Πιο Δημοφιλή