ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 07 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν στη «στήλη», ο Βαγγέλης Ντηνιακός, έδωσε τα χέρια για συνεργασία στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, με Πρόεδρο ποδοσφαιρικού σωματείου του Χαϊδαρίου.

Ο εν λόγω Πρόεδρος, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Ντηνιακού. Θα πείτε που είναι το περίεργο; Το περίεργο είναι, ότι ο Βαγγέλης λέει παντού (και στη στήλη) ότι είναι ακόμα νωρίς για να ασχολούμαστε με τις Δημοτικές εκλογές του 2019, αλλά ο ίδιος, προχωρά σε πραγματοποίηση εκδηλώσεων, παρουσίαση προγραμμάτων, μακετών, και συμφωνίες με υποψήφιους. Κατά τα άλλα είναι νωρίς και νομίζει, ότι άμα το λέει συνέχεια, οι άλλοι (πολιτικοί αντίπαλοι) θα το χάψουν, θα συνεχίσουν τον ύπνο του δικαίου και θα τον αφήσουν, να «αλωνίζει» στο Χαϊδάρι.... 

Πιο Δημοφιλή