Δημιουργηθηκε στις 09 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου για την συμμετοχή στην μεγάλη εκδήλωση για την ανεργία,

που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας και θα κορυφωθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 ώρα 18:00στο Σύνταγμα. Επίσης στηρίξει και συμμετέχει στην συγκέντρωση – εκδήλωση υποδοχής που θα γίνει την Κυριακή ώρα 11:30 στη πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας. Πλήττει κάθε Ελληνική οικογένεια, ιδιαίτερα τη νεολαία μας που μεταναστεύει στο εξωτερικό, τις γυναίκες, τους ηλικιακά μεγαλύτερους εργαζόμενους.
Απαιτούμε άμεσα μέτρα για τη λύση που μεγάλου προβλήματος της ανεργίας
ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο