ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Την απαράδεκτη ολιγωρία, σχετικά με την επισκευή του μαγνητικού τομογράφου στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ, ο οποίος παραμένει παροπλισμένος από το 2014, αναδεικνύει ο βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου με το Ποτάμι, Γιώργος Μαυρωτάς,

με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό.  Ενώ το Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ είναι το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της χώρας και το μόνο νοσοκομείο που σε Γενική Εφημερία καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής, δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών σε μαγνητική τομογραφία, καθώς ο αντίστοιχος τομογράφος, λόγω βλάβης, βρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια! Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, η οποία χρονίζει επικίνδυνα εις βάρος της υγείας μεγάλου αριθμού ασθενών, είναι εμφανής η διαχρονική απουσία πολιτικής βούλησης από το Υπουργείο Υγείας και τις διοικήσεις του Νοσοκομείου στο να βρεθεί λύση.  Ο βουλευτής του Ποταμιού ρωτά τον Υπουργό τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να βρίσκεται εκτός λειτουργίας ο μαγνητικός τομογράφος εδώ και τρία χρόνια, καθώς επίσης  το κόστος και τον χρόνο ολοκλήρωσης της επισκευής του. Τέλος, ζητά ενημέρωση αναφορικά με όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τις διοικήσεις του νοσοκομείου για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα και αποκατάσταση της βλάβης.

Πιο Δημοφιλή