ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Πολλά και περίεργα συνέβησαν σήμερα στην εκδήλωση του ΑΟΑΧ στο Χαϊδάρι. Ένα από τα περίεργα είναι, ότι δεν εμφανίστηκε κανένας Αιρετός και κανένας επικεφαλής παράταξης από το Χαϊδάρι πλην του Αποστόλη Θεοφίλη

από την ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' όπου ουσιαστικά έπαιξε μπάλα μόνος του η αν θέλετε, τένις. Η Δημοτική αρχή όπως πληροφορήθηκε η «στήλη» είχε κομματικές υποχρεώσεις, ο Βαγγέλης Ντηνιακός τον είδαμε να κόβει βόλτες στη πλατεία του Δάσους και οι υπόλοιποι αγνοείτε η τύχη τους και άγνωστο γιατί δεν ήρθαν ενώ όπως μάθαμε είχαν πάρει προσκλήσεις όλοι. Το άλλο περίεργο είναι, ότι η «στήλη» τσάκωσε στα «πράσα» τον  επιχειρηματία και π. Πρόεδρο της ομάδας του Χαϊδαρίου Τάσο Χαντζή, να τα λέει πίτσι πίτσι σε πολύ φιλικό κλίμα με τον επικεφαλής της παράταξης ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Αποστόλη Θεοφίλη. Όταν πλησιάσαμε και ρωτήσαμε από περιέργεια τον κ. Χαντζή τι περίεργη συνάντηση είναι αυτή και τι λένε, ο κ. Χαντζής απάντησε όλο νόημα δείχνοντας τον Θεοφίλη:  «Άκου να σου πω φιλαράκο, o Τάσος Χαντζής μπήκε στον ίσιο δρόμο!»  Εμείς πάντως, μείναμε να κοιτάμε με απορία τον «ποιητή» Χαντζή.  


ΥΓ. Βέβαια, παρούσα σε όλο αυτό το σκηνικό και η Πρόεδρος του ΑΟΑΧ Δήμητρα Χαντζή, η οποία άκουγε με προσοχή όλα όσα έλεγαν.

 

 

Πιο Δημοφιλή