ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 13 Απριλίου 2014 Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΑ
Εκτύπωση

Έξαλλοι με τον Άδωνι οι συγγενείς των ψυχικά ασθενών

 

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσουν την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου στις 11 το πρωί, οι συγγενείς των Νοσηλευομένων σε Ψυχιατρικές Κλινικές, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες έχει οδηγήσει τους ίδιους, το Μνημόνιο και οι εφαρμοζόμενες πολιτικές.

 

Η Κίνηση Συγγενών Νοσηλευομένων σε Ψυχιατρικές Κλινικές είναι έτοιμη να διαμαρτυρηθεί με σκληρή φωνή για τις πολιτικές αυτές, τις οποίες βιώνει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, πολιτικές, οι οποίες λειτουργούν καταιγιστικά και αθροιστικά στο ήδη επιβαρυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους ανθρώπους τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κίνηση, «ήδη, από τον Νοέμβριο του 2012, με την πολιτική του μνημονίου, έχουμε επιβαρυνθεί, κατά ένα ποσοστό την νοσηλεία των ασθενών μας, η οποία είναι χρόνια και δεν θα σταματήσει ποτέ στις περισσότερες περιπτώσεις. Το εισόδημα μας, έχει μειωθεί κατά το ποσό της επιβάρυνσης, πέραν των υπολοίπων μειώσεων που υποστήκαμε. Για το 2014, ο Υπουργός Υγείας, μας τιμωρεί, επιβαρύνοντάς μας με το σύνολο της νοσηλείας των ασθενών μας για 6, ίσως και περισσότερους μήνες».

Πηγή: onmed.grΠιο Δημοφιλή