ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουλίου 2014 Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΑ
Εκτύπωση

Έκτακτη επιχορήγηση στα νοσοκομεία - Δεν έχουν πλέον ούτε φάρμακα

 

Έκτακτη επιχορήγηση των νοσοκομείων ανακοίνωσε από την Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό της ενίσχυση των νοσοκομείων, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι σε πολύ συντομο διάστημα θα υπάρξει εκταμίευση πιστώσεων από τον προυπολογισμό του 2014 γαι τα νοσοκομεία, ενώ θα υπάρξει και έκτακτη επιχορήγηση για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες.

Ο κ. Λ. Γρηγοράκος έγιεν δέκτης παραπόνων για έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία της Πάτρας, φαινόμενο που έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στα νοσοκομεία της Αθήνας, π.χ. στο Λαικό όπου έχουν καταγραφεί περιπτώσεις άρνησης χορήγησης φαρμάκων σε εξωτερικούς ασθενείς γιατί δεν υπάρχουν οι αναγκαίες πιστώσεις για την προμήθεια φαρμάκων για ασθενείς που δεν νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Πρόσφατο είναι και το παράδειγμα του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, το οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να χορηγεί φάρμακα σε ασθενείς με βιβλιάριο απορίας.

Πηγή: onmed.gr

 

Πιο Δημοφιλή