Λέγεται ότι ο μεγάλος Αϊνστάιν κάποτε είπε: «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία». Ο συμπολίτης και φίλος μας κ. Θωμάς,

επιβεβαίωσε τα παραπάνω με μια ανάρτηση που έκανε στο blog «Αντίλογος»  που διευθύνει (δείτε παρακάτω). Συγκεκριμένα ανάρτησε θέμα του «pitsounicity.gr», και εις την παρακείμενη φωτογραφία ευρίσκοντο σε ευθεία γραμμή «εντελώς τυχαία» η φωτογραφία του Μπουραϊμη, η φωτογραφία του Δημάρχου κ. Παππού και μια διαφήμιση της εταιρείας «ΗΛΕΚΤΩΡ» που εκτελεί έργα στον χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής. Συμπέρανε λοιπόν ο φίλος μας, ότι βρήκε ατράνταχτες αποδείξεις διαπλοκής για τα έργα της Φυλής.

Το «pitsounicity.gr» θα τον παρεξηγούσε αν δεν γνώριζε λεπτομέρειες από το δράμα που βιώνει ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας. Ο κ. Θωμάς πρόσφατα διαπίστωσε -τα δύο τελευταία χρόνια- ότι αυτοί που πήραν αποφάσεις για την παράταση του ΧΥΤΑ Φυλής, ήταν η γυναίκα του η κ. Αφροδίτη, η αποτυχημένη περιφερειάρχης κ. Δούρου και όλη η «περίεργη» πολιτική παρέα του. Λογικά λοιπόν όπως αναλύουν και έγκριτοι ψυχίατροι κατέρρευσε το ιδεολόγημά του, αλλά και ο μύθος σύμφωνα με τον οποίον αναζητούσε δράκο στα παραμύθια του.

Εμείς αγαπάμε τον κ. Θωμά και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Τέλος τον ευχαριστούμε θερμά για την διαφήμιση που έκανε στο «pitsounicity.gr».

Α.Δ

*Η Φωτογραφία του άρθρου είναι από σκίτσο του μεγάλου Αρκά την οποία δανειστήκαμε και προσθέσαμε μια μικρή «πινελιά» στις λέξεις

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε ο κ. Θωμάς στο blog «Αντίλογος»