Μπορεί να μην είναι καπνιστής ο κυρ Θωμάς, αλλά, το ναργιλέ του τον φουμάρει όποτε τον βρει. Μάλιστα κάνει ποστ στο διαδίκτυο φωτογραφίες με ναργιλέδες,

φουμάροντας όλο καμάρι. Το θέμα όμως είναι ότι, μάλλον, ίσως, ο ναργιλές του δημιουργεί παραισθήσεις (άγνωστο γιατί) και βλέπει δράκους να υπερίπτανται στον εναέριο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής.

Ας αφήσουμε για την ώρα τους ναργιλέδες του κυρ Θωμά και ας πάμε στο δια ταύτα.

Συνεχίζει λοιπόν ο κυρ Θωμάς τις επιθέσεις στο «pitsounicity.gr» αγνοώντας την πραγματικότητα και τις ευθύνες του απέναντι στα προβλήματα του ΧΥΤΑ Φυλής. Υπήρξε, χρόνια πολλά, Δημόσιος υπάλληλός στον ΕΔΣΝΑ και οι παλαιότεροι ενθυμούνται ότι περιεφέρετο ως «μόνιμος» συνδικαλιστής χωρίς να κάνει τίποτε. Σήμερα με περισσή αλαζονεία και αμετροέπεια επιτίθεται, κατά πάντων και σύμφωνα με τα συμφέροντα του, διαστρεβλώνοντας με τον λαϊκίστικο του λόγο την αλήθεια που έχει ανάγκη η κοινωνία.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε εμπόδιο και θα του θυμίζουμε όσα τον ανατριχιάζουν. Αν επιμένει να ανακαλύπτει άλλοθι και δράκους θα του ζητάμε διαρκώς να απαντήσει στο ερώτημα. Τα συμβόλαια των έργων και προμηθειών του ΕΔΣΝΑ που πιθανόν να περιέχουν «διαπλοκή» υπογράφονται από δυο μέρη: Τον νόμιμο εκπρόσωπο του ΕΔΣΝΑ και την αντίστοιχη Εταιρεία. Κύρ Θωμά, πείτε μας, ποιος υπέγραφε τις συμβάσεις εκ μέρους του ΕΔΣΝΑ την προηγούμενη πενταετία για έργα και προμήθειες?

Υ.Γ 1 - Περιμένουμε απάντηση.

Υ.Γ 2 - Βρε κυρ Θωμά, αφού σε πειράζει ο ναργιλές, σου δημιουργεί παραισθήσεις και σε κάνει να βλέπεις παντού δράκους, γιατί τον φουμάρεις;