«Τσουνάμι» σκουπιδιών ετοιμάζεται να χτυπήσει και να «βουλιάξει» την Κέρκυρα. Πληροφορούμαστε ότι δημιουργός του «τσουνάμι», πιθανόν είναι ο ίδιος που

«βούλιαξε» από το σκουπίδι και την Ζάκυνθο!  Όπως πάει η κατάσταση, σε λίγο κινδυνεύουμε να χάσουμε τα Ιόνια νησιά εν καιρώ ειρήνης, από τα σκουπίδια!

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρων παρουσιάζει το έγκυρο ρεπορτάζ του «corfutvnews.gr» (ακολουθεί παρακάτω) όπου μέσα σε όλα τα άλλα κάνει και την ερώτηση : «Είναι αλήθεια ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της “ευνοημένης” από τις φωτογραφικές διατάξεις εταιρείας συνδέεται στενά με υψηλό πολιτικό πρόσωπο της Κέρκυρας;»

Το  «pitsounicity.gr» παράλληλα με τον έγκριτο ιστότοπο «corfutvnews.gr» πραγματοποιεί το δικό του ρεπορτάζ και σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας, άλλες πτυχές του διαγωνισμού για το Εργοστάσιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Κέρκυρα.

Κέρκυρα – Απορρίμματα: Οσμή τεράστιου σκανδάλου. - corfutvnews.gr 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Εργοστασίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Κέρκυρα, μετά την ένσταση που είχε κατατεθεί από εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό για το Εργοστάσιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, να γίνεται δεκτή.

Συνολικά 2 ήταν οι εταιρείες που είχαν καταθέσει ενστάσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για φωτογραφικές διατάξεις όσον αφορά τον διαγωνισμό.

Οι πληροφορίες που έρχονται στα δημοσιογραφικά decs δημιουργούν εύλογα ερωτήματα.

Είναι αλήθεια ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της “ευνοημένης” από τις φωτογραφικές διατάξεις εταιρείας συνδέεται στενά με υψηλό πολίτικο πρόσωπο της Κέρκυρας;

Είναι αλήθεια ότι οι τροποποιήσεις που έγιναν στην προκήρυξη ευνοούσαν την συγκεκριμένη εταιρεία;

Μάλιστα σήμερα κλήθηκαν οι εταιρείες από την απερχόμενη πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ Κέρκυρας, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Οι εταιρείες που κατέθεσαν τις ενστάσεις παραμένουν αμετακίνητες στα όσα καταγγέλλουν και έτσι η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της επανάληψης του διαγωνισμού.

Η απορία που μένει είναι ότι η εταιρεία που έκανε την μελέτη του εργοστασίου της Κέρκυρας ήταν η ίδια και για το εργοστάσιο των Τρικάλων.

Γιατί εκεί δεν υπήρξε πρόβλημα με την μελέτη; Ποιες ήταν οι αλλαγές που έγιναν στην μελέτη του εργοστασίου της Κέρκυρας;