Σάλο έχει προκαλέσει ερωτικό σκάνδαλο τις τελευταίες ημέρες σε Δήμο της Αττικής σχετικά με τις ροζ «αταξίες» νεαρού Αντιδημάρχου

που μετέτρεψε το γραφείο του, στο δεύτερο όροφο του Δημαρχείου, σε ερωτική φωλιά.

Όλα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, όταν «μπούκαρε» στο γραφείο του Αντιδημάρχου η μέλλουσα σύζυγός του και τον έπιασε στα πράσα, να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με γνωστή αιθέρια ύπαρξη. Ακολούθησαν φωνές, μαλιοτραβήγματα και κλάματα, τα οποία άκουσαν υπάλληλοι και πολίτες που ήταν εκείνη την στιγμή παραδίπλα  σε διάφορες υπηρεσίες και όπως ήταν φυσικό πήγαν να δουν τι συμβαίνει. 

Στο Δημαρχείο πάντως, αν και έχει περάσει μια εβδομάδα, τα στόματα των διοικούντων, είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό. Αλλά δυστυχώς γι' αυτούς όσο και να ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, οι ερωτικές «αταξίες» του Αντιδημάρχου, διέρρευσαν από υπαλλήλους και πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο «ξεμάλλιασμα».

Πάντως για να εξηγούμαστε, το τι κάνει ο καθένας στην ερωτική του ζωή δεν μας ενδιαφέρει καθόλου και είναι δικαίωμα του! Αλλά μας ενδιαφέρει ως πολίτες, όταν μεταφέρουν οι διοικούντες τα ερωτικά τους εντός του Δημαρχείου και μετατρέπουν τα γραφεία τους, σε κρεβατοκάμαρα!