Του Αντ. Δεωνά :

Με μεγάλη επιτυχία «στέφθηκε» η συγκέντρωση για τους εκλέκτορες που διοργάνωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Βάρης, Βούλας,

Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κωνσταντέλλος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρος επικεφαλής, ώστε η αυριανή διοίκηση της ΠΕΔΑ να είναι χωρίς τρικλοποδιές και εμπόδια, ενώ παράλληλα προειδοποίησε «όχι δισταυρία» με τον ανθυποψήφιό του Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλο. Όπως εξήγησε, αν τυχόν οι δύο τους βγουν με μια μικρή διαφορά στην κορυφή, αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την παράταξη και θα υπάρχει πρόβλημα στην ικανότητα διοίκησης.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που ανέβηκε στο βήμα ο π. Δήμαρχος Π. Φαλήρου και νυν Βουλευτής κ. Διονύσης Χατζηδάκης για να προλογίσει τον κ. Κωνσταντέλλο, όπου  εξήρε τις ικανότητές του και τον δυναμισμό του, ενώ δεν παρέλειψε να πει για τα  σοβαρά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως τα οικονομικά, τα σκουπίδια και το προσφυγικό.

Ακολουθεί σύντομη δήλωση του κ. Κωνσταντέλλου στο «Pitsounicity.gr» και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος : «Ήταν μια εξαιρετική αυτοδιοικητική συγκέντρωση, σήμερα είχαμε εδώ μαζί μας 109 Εκλέκτορες από τους οποίους οι 29 ήταν Δήμαρχοι και οι υπόλοιποι 80 Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι. Νομίζω ότι μιλήσαμε καθαρά αυτοδιοικητικά τη γλώσσα της Αυτοδιοίκησης και οργανωθήκαμε για την Παρασκευή ούτως ώστε να έχουμε μια νέα μέρα να ξημερώσει από το Σάββατο για την ΠΕΔΑ όπως αξίζει και στην Αττική, αλλά και στους αυτοδιοικητικούς.»