«Μπιλ & Μόνικα ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!!»

Μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου τις τελευταίες ημέρες

σε Δήμο της Αττικής μεταξύ του νεαρού Αντιδημάρχου και της υπαλλήλου, τα στόματα ανοίγουν στο Δημαρχείο και λένε πολλά. Πληροφορίες λένε, ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος, επισκεπτόταν συχνά το γραφείο του Αντιδημάρχου, κλείνονταν αρκετή ώρα μαζί και όπως λένε, «μελετούσαν» τις τεχνικές προδιαγραφές για τις απευθείας αναθέσεις, τις οποίες εισηγούνταν η συγκεκριμένη υπάλληλος.

Όλα αυτά όμως, έληξαν άδοξα με το «μπουκάρισμα» στο γραφείο του Αντιδημάρχου στο δεύτερο όροφο από την μέλλουσα σύζυγο που τους έπιασε στα πράσα.

Με τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο συγκεκριμένο Δήμο, ώρα είναι να εμφανιστεί και κάποιος λεκές στο φόρεμα της υπαλλήλου και να ζήσουμε καταστάσεις όπως τότε που αποκαλύφθηκε η παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, με τη νεαρή μαθητευομένη του Λευκού Οίκου, Μόνικα Λεβίνκσι.

Το σκάνδαλο έχει σημαδέψει τη σύγχρονη πολιτική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και παρότι έχουν περάσει 21 χρόνια, ο... λεκές στο φόρεμα της νεαρής τότε Μόνικα εξακολουθεί να απασχολεί την αμερικανική κοινή γνώμη.

Λέτε να συμβεί το ίδιο και στο συγκεκριμένο Δήμο, και να σημαδέψει τη σύγχρονη Αυτοδιοικητική ιστορία, αλλά αντί για λεκέ σε φόρεμα, να δούμε λεκέ σε κάποιο από τα έγγραφα των εισηγήσεων για τις απευθείας αναθέσεις;