Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου και επικεντρώνεται

σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλους τους πολίτες. Με αφορμή την ημέρα αυτή ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, δηλώνει:

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εορτάζεται και φέτος σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για όλο τον κόσμο. Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, το μυαλό και οι καρδιές όλων μας, στέκονται δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, δίνουν τον αγώνα για τον συνάνθρωπό τους, δίνουν τη μάχη απέναντι στον «αόρατο» εχθρό.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους Ήρωες της Πρώτης Γραμμής!

Η υγειονομική κρίση κάποια στιγμή θα περάσει. Ο αγώνας μας όμως θα συνεχιστεί με περισσότερα πλέον μέσα, εργαλεία και εμπειρία, για τα νέα Νοσοκομεία που χρειαζόμαστε, ειδικά για το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αττικής -που χρόνια το θέτουμε και το έχει υποσχεθεί και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης- για την επιστροφή των ιατρών από το εξωτερικό, για Υγειονομικές δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας πιο κοντά πλέον στις τοπικές κοινωνίες. Αναλογιζόμενοι ειδικά την ημέρα αυτή την πίεση στο υγειονομικό μας σύστημα, ας τηρήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα, εκδηλώνοντας την υπεύθυνη στάση μας και την ωριμότητά μας. Ας δείξουμε όλοι την κοινωνική μας ευαισθησία ειδικά τώρα που γίνεται μια προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας με εμβολιασμούς και με χρήση πολλών τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού.

Η μάχη συνεχίζεται και τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε!»

Δημήτριος Κιούσης

Δήμαρχος Κρωπίας