Ενημέρωση οικισμών για Πυρασφάλεια – Πυροπροστασία 

Με άμεση ενημέρωση των πολιτών στους οικισμούς ξεκίνησε η προσπάθεια του Δήμου Κρωπίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Υ Κρωπίας)για την αντιπυρική θωράκιση της ευρύτερης περιαστικής περιοχής και την αποτροπή πυρκαγιάς. Στο Σύλλογο ¨Καρελλά¨ ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από υπαίθριες δραστηριότητες με γυμνή φλόγα για την εκδήλωση πυρκαγιάς και τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου με αιχμή του δόρατος την Πολιτική Προστασία, προχωρούν άμεσα σε αποψιλώσεις, καθαρισμούς από ξερά χόρτα και ειδικές σημάνσεις οδών διαφυγής των κατοίκων σε περίπτωση κινδύνου.

Παράλληλα ζητήθηκε από τους πολίτες να συμβάλουν σ΄αυτή τη μεγάλη προσπάθεια φροντίζοντας ο καθένας για τον καθαρισμό της περιουσίας του. Επίσης τους ζητήθηκε να υποβάλουν εάν έχουν, προτάσεις που θεωρούν ότι θα συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας των περιοχών που ζουν.

Η ενημέρωση των κατοίκων του οικισμού Καρελλά έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Θεόδωρου Γρίβα και στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Γιαννάκος, Ανδρέας Ντούνης, Σπυρίδων Κόλλια, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σταμάτης Ντούνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Κερασιώτης, το προεδρείο του Δ.Σ και μέλη του εξ. Συλλόγου Καρελά «Αγ.Παρασκευή» με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Λ.Μακρή, τον αντιπρόεδρο, Β.Αθανασόπουλο, τον γραμματέα Π.Μπακογιάννη και τον ταμία κ. Στ.Στεργίου.