Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας. Εξακολουθούν περιοχές του Δήμου Κρωπίας χωρίς ηλεκτροδότηση- Επείγουσα Επικοινωνία Δημάρχου Κρωπίας με Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ΔΕΔΔΗΕ

Tην Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικά και δημόσια, θα είναι κλειστά. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί, δημοτικοί, ιδιωτικοί, δεν θα λειτουργήσουν καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Ο Δήμος Κρωπίας απευθύνει σύσταση στους πολίτες να συνεχίσουν να μην απορρίπτουν απορρίμματα στους κάδους αποκομιδής- μέχρι νεότερης ανακοίνωσης- καθότι δεν είναι ακόμα δυνατή η εκτέλεση δρομολογίων απορριμματοφόρων και η πρόσβαση προς τον ΟΕΔΑ Φυλής.

Ο Δήμος Κρωπίας, ενημερώνει για άλλη μια φορά ότι συνεχίζει τις έντονες και επίμονες ενέργειες του προς τον ΔΕΔΔΗΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπ.Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επαναφορά ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Κρωπίας που ακόμα (!) παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση. Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, επικοινώνησε τόσο τηλεφωνικά όσο και με ηλεκτρονικό τρόπο (e-mail) με τον αρμόδιο Υπουργό κ.Κωνσταντίνο Σκρέκα καθώς και με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο και τους γνωστοποίησε ακριβώς το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε έξι (6) περιοχές του Δήμου μας : Η διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει προκαλέσει διακοπή παροχής και σε δίκτυα ύδρευσης και εξαιτίας αυτών των καταστάσεων ο Δήμος ήδη μεταφέρει ασθενείς και πολίτες σε άλλες περιοχές ή σε δομές υγείας.