Ενημερωτική εκδήλωση για τα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης που αφορά εργαζομένους και ανέργους & δυνατότητας

νομικής πληροφόρησης και επαγγελματική συμβουλευτικής

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, Αμφιθέατρο Δημαρχείου Κορωπίου. 19:00

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κρωπίας και του Ινστιτούτου Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) πραγματοποιείται ενημερωτική εκδήλωση για τα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης που αφορά εργαζομένους και ανέργους την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κρωπίας.

Η κα Μόνικα Σεργιάννη, επιστημονική συνεργάτιδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και συντονίστρια του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής θα παρουσιάσει το συνολικό πρόγραμμα πληροφόρησης για τα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης. Στη συνέχεια οι νομικοί, επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ κα Αντα Σταμάτη και κ.Χρήστος Θανασουλόπουλος θα αναπτύξουν τα ζητήματα των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης και τον υπολογισμό της σύνταξης.

Θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης.

Συντονίζει ο Θωμάς Κιούσης, συντονιστής Γραφείου Απασχόλησης Δήμου Κρωπίας και πρόεδρος της Δ.Ε Παιδείας. Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ ώστε να εγγράφονται οι Δημότες που ενδιαφέρονται να λάβουν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση ή επαγγελματική συμβουλευτική σε μεταγενέστερο χρόνο.