Με άμεση ενέργεια του Δήμου Κρωπίας και ΝΠΔΔ Σφηττός το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών

και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έκαναν προληπτικό έλεγχο για τον ιό Sars-coV-2  

Θερμές ευχαριστίες Δημάρχου Κρωπίας σε Γιώργο Πατούλη Περιφερειάρχη Αττικής, Πάνο Ευσταθίου, Κέντρο Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής- ΙΣΑ και Γεωργίου Ντούλα, ιατρού, υπεύθυνου ΚΟΕΣ

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ μετέβη σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους- τεστ για κορωνοιό σε όλους τους εργαζομένους των  παιδικών σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Κρωπίας στην Περιφέρεια Αττικής, ΙΣΑ και ΕΟΔΥ να συμπεριλάβουν τους εργαζομένους αυτών των δομών άμεσα σε πρώτη φάσηΠρώτη προτεραιότητα για το Δήμο μας, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης -από την αρχή της κρίσης της πανδημίας- είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα σε κοινωνικές δομές και υπηρεσίες ώστε να προστατέψουμε  παιδιά μας,  τις οικογένειές μας, τους ηλικιωμένους μας. Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιούμε κάθε συνεργασία με αυτοδιοικητικούς, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Μόνο με  τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας και την ατομική ευθύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής, τον Δρ. Πάνο Ευσταθίου, από το Κέντρο Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής- ΙΣΑ και προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γεώργιο Ντούλα, ιατρό-χειρουργό, υπεύθυνος ΚΟΕΣ (Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι) για την άψογη συνεργασία.