Μπροστά σε ένα εργαστήριο ναρκωτικών φαίνεται ότι βρέθηκαν οι διωκτικές αρχές μετά την έκρηξη

που σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Μαρκόπουλου χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών αλλά και εξοπλισμός που παραπέμπουν στην ύπαρξη εργαστηρίου παρασκευής παράνομων ουσιών.

Οι δύο ένοικοι του σπιτιού έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή καθώς από την έκρηξη που έγινε στη λεωφόρο Βραυρώνος 58 τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Ήταν γύρω στις εννέα το βράδυ όταν ακούστηκε η έκρηξη και αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά.

Οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική για να σβήσει τις φλόγες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο Έλληνες για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν και πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να εντοπίσουν την αιτία της έκρηξης.

Το σπίτι έχει υποστεί μεγάλες ζημιές ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και κάποιος γείτονας ή περαστικός. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής ερευνούν για τυχόν ποινικό παρελθόν των δύο τραυματιών και όταν η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέψει θα τους πάρουν και γραπτή κατάθεση.