Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιάννη Κανελλόπουλο και Κώστα Λίτσα κατέθεσαν στεφάνι

στο μνημείο Ηρώων του Ωρωπού τιμώντας τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο.

«Η 17η Νοέμβρη είναι ημέρας μνήμης και τιμής για όσους θυσιάστηκαν για την εδραίωση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, για τα ιδανικά και τις αξίες που καθοδηγούν τον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και πρόσθεσε:
«Πιο επίκαιρο από ποτέ είναι σήμερα το μήνυμα του Πολυτεχνείου. Οδηγεί τη σκέψη και τη μνήμη όλων μας. Το σύμβολο αντίστασης ενάντια στη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης, στην καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Η μάχη για τις αξίες, για τα οράματα, για το δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο στην παιδεία και στην κοινωνία συνεχίζεται αδιάκοπα και μάλιστα εν μέσω πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Μαζί με τον Γιάννη Κανελλόπουλο και τον Κώστα Λίτσα καταθέσαμε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων στον Ωρωπό. Στη μνήμη των ηρώων που θυσιάστηκαν και για την πλούσια κληρονομιά που μας άφησαν δείχνοντας καθημερινά το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον».