Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Χαλκούτσι του Δήμου Ωρωπού

με διοργανωτή το Σύλλογο Γυναικών Χαλκουτσίου και την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού και της Κοινότητας Χαλκουτσίου. Καρναβαλικές ομάδες, παιδιά των σχολείων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Ωρωπού συμμετείχαν με πρωτότυπες στολές, εντυπωσιακά άρματα και αστείρευτη διάθεση.
Την παράσταση έκλεψαν οι ξυλοπόδαροι, τα χορευτικά συγκροτήματα από τη Βραζιλία και την τοπική κοινότητα των Ινδών που ζουν και εργάζονται στο Δήμο Ωρωπού αλλά και οι εθελοντές παρουσιαστές Χριστόφορος Κούτσουρης, Στέφανος Ζαφείρης που μαζί με τα ωραία μουσικά θέματα έδωσαν ρυθμό και ένταση στο ξεφάντωμα.
Η παρέλαση ξεκίνησε με τη μπάντα του Δήμου και τη βασίλισσα του χιονιού και έκλεισε με την παρέλαση της ομάδας του Συλλόγου Γυναικών, τη βράβευση των τριών καλυτέρων καρναβαλικών ομάδων και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη προς την υπεύθυνη του καρναβαλιού Άννα Οικονομάκου Φαρμακίδου και του αντιδημάρχου Χαλκουτσίου Ανδρέα Γαζβινιάν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το πρώτο βραβείο πήρε η ομάδα «Μπικίνι», το δεύτερο «το Πανηγύρι» και το τρίτο μοιράστηκαν οι «Ζουλού» και οι Ινδοί. Ο αντιδήμαρχος Χαλκουτσίου Ανδρέας Γαζβινιάν ευχαρίστησε την Αννα Οικονομάκου Φαρμακίδου και το Σύλλογο Γυναικών που υλοποίησε την πρόταση του για αναβίωση του καρναβαλιού μετά το 2019 και αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση που είχαν από τον δήμαρχο αλλά και την τοπική κοινότητα.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Νίκος Τζεβελέκος, Γιώργος Αρμυριώτης, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Σαμπάνης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Λούπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέφανος Δάβρης, Διονύσης Καμπιώτης, Βασίλης Μπιλίρης, Αναστάσιος Δέδες, Χρήστος Σαμπάνης, Μιχάλης Τόλιας, Πέτρος Δέδες, Κωνσταντίνος Λίτσας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκουτσίου Γιώργος Λιθαδιώτης, ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Κακαζάνης, η εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής στην Κοινότητα Χαλκουτσίου Γεωργία Βάθη Γαζβινιάν, οι τοπικοί σύμβουλοι Μελέτης Βρούβας (πήρε το πρώτο βραβείο ως ο κεντρικός χορευτής της ομάδας «Μπικίνι»), ο Θωμάς Μακροδημήτρης, ο Μιχάλης Οικονομίδης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος μέλη φορέων και Συλλόγων και πλήθος επισκεπτών.