Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης  Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Περιστερίου όπου συναντήθηκε

με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ ο κ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε τον κ. Παχατουρίδη για την υποψηφιότητά του στην Προεδρία της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, σε δήλωσή του ανέφερε πως χάρηκε από την επίσκεψη του κ. Κωνσταντέλλου, η συζήτηση για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την υποψηφιότητά του στην Προεδρία της ΠΕΔΑ.

Φεύγοντας από το Δημαρχείο Περιστερίου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε : Πήγε πολύ καλά η συνάντηση συζητήσαμε αρκετά θέματα θέματα της Δυτικής Αθήνας και τους τρόπους που η ΠΕΔΑ μπορεί να σταθεί αρωγός στην επίλυσή τους. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης, αποτελεί για όλους μας αυτοδιοικητικό πρότυπο. Η αγάπη του και η καθοδήγηση του αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για όλους εμάς που αγαπάμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγωνιζόμαστε για τη θεσμική της αναβάθμιση. Το σίγουρο είναι ότι θα επαναλάβουμε την συνάντηση με τον Ανδρέα Παχατουρίδη και μετά τις εκλογές στην ΠΕΔΑ.