Του Αντ. Δεωνά :

Ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση  είχε στα πλαίσια της επισκεψής του στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου ο Δήμαρχος Βάρης -Βούλας - Βουλιαγμένης και υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ

(Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής)

Γρηγόρης Κωνσταντέλος,  με την Αντιδήμαρχο  Καθαριότητας και Πρασίνου Μαίρη Τσιώτα. Προηγήθηκε συζήτηση στο γραφείο της κ. Τσιώτα και  μετά ακολούθησε ξενάγηση από την Αντιδήμαρχο κ. Τσιώτα στους χώρους του αμαξοστασίου. Φανερά ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος, ο κ. Κωνσταντέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος : Είχα την χαρά σήμερα να επισκεφθώ το αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου μετά από μια πάρα πολλή παραγωγική συνάντηση που είχα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, όπου μιλήσαμε για τα θέματα της περιοχής, μιλήσαμε για τα θέματα της ΠΕΔΑ, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ουσιαστικά στα περισσότερα εξ αυτών. Είχα λοιπόν την χαρά να επισκεφθώ το αμαξοστάσιο και το πεδίο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Περιστερίου. Είδα πάρα πολύ νοικοκυριό το οποίο τιμά τους ανθρώπους της διοίκησης που έχουν την ευθύνη γι' αυτούς τους χώρους και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα που σηκώνει το βάρος της διαχείρισης απορριμμάτων, ειδικά αυτή την εποχή με τα γνωστά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Είδα ηλεκτροκίνηση, είδα καινοτόμες ιδέες και επειδή και εμείς στο Δήμο Βάρης -Βούλας - Βουλιαγμένης, θεωρούμε η διαχείριση απορριμμάτων είναι κορυφαία αυτοδιοικητική πράξη και έχουμε ρίξει πάρα πολλή ενέργεια, πάρα πολλή προσπάθεια και πάρα πολλούς πόρους στην ευρωπαϊκή αντιμετώπιση, αυτών των πολύ καυτών ζητημάτων που άπτονται της διαχείρισης απορριμμάτων, θεωρώ ότι ο Δήμος Περιστερίου και ο Δήμος Βάρης -Βούλας - Βουλιαγμένης, έχουνε πολλά να πουν, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα, ήταν εξαιρετική στη φιλοξενία της αλλά και στην ξενάγηση που μας έκανε. Ελπίζω και θα χαρώ ιδιαίτερα να τιμήσει την ΠΕΔΑ, η κάποια άλλη Ένωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  σε ψηφοδέλτιο   με την παρουσία της, γιατί η κ. Τσιώτα είναι άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει διοίκηση, έχει γνώση και άποψη για την διαχείριση των απορριμμάτων.