Του Αντ. Δεωνά

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αιγάλεω ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας τον Δήμαρχο Βάρης- Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Οι δύο Δήμαρχοι έχουν μακρά γνωριμία και φιλική σχέση γεγονός που επιβεβαιώθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση.  Συζήτησαν για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ έδωσαν έμφαση στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Εν συνεχεία, ο κ. Κωνσταντέλλος συζήτησε με τον κ. Γκίκα το θέμα της υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος της ΠΕΔΑ  (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).  Παράλληλα ο κ Κωνσταντέλλος παρουσίασε στον κ. Γκίκα, τις θέσεις του και ανέπτυξε το πρόγραμμά του σχετικά με την υποψηφιότητά του. Στο τέλος από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αιγάλεω, δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την συνάντηση.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο. κ Κωνσταντέλλος έκανε στο «pitsounicity.gr» την ακόλουθη δήλωση.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος : Χάρηκα πάρα πολύ που συναντηθήκαμε σήμερα με τον Δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και θέματα της Αυτοδιοίκησης που αφορούν την Δυτική Αθήνα και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει. Εν όψι και της υποψηφιότητάς μου στην ΠΕΔΑ, χάρηκα πάρα πολύ όπου είδαμε ότι οι απόψεις μας για τα θέματα αυτά, έχουν την ίδια ακριβώς κατεύθυνση  και ακριβώς τις ίδιες λύσεις. Ο Γιάννης Γκίκας ένας εξαίρετος αυτοδιοικητικός με πολύ μεγάλη και μακρά πείρα, πλέον έχει τον πρώτο ρόλο στο Δήμο Αιγάλεω και έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα καταφέρει να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα στην περιοχή του και να κάνει πράξη μια σειρά από οράματα, τα οποία έχει και έχουμε επηρεαστεί  όλοι για πάρα πολλά χρόνια μαζί.