Δημόσια συζήτηση για την “Πράσινη Επιχειρηματικότητα

και την Κυκλική Οικονομία” διοργανώνει το νεοσύστατο δίκτυο “ΣΥΜΒΑΛΛΩ”, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12μμ στο Ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχέυει στο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την επίτευξη της αειφορίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με την τοποθέτηση του προσωρινού Προέδρου του δικτύου “ΣΥΜΒΑΛΛΩ” Βασίλη Καρατσώλη, ενώ θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδοίκησης. Ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Ά Αθήνας από την Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης Σαρακιώτης Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Αρβανιτίδης τομεάρχης Περιβάλλοντος και βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Εμμανουήλ Φράγκος Ευρωβουλευτής “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Η εκδήλωση θα αποτέλεσει αφορμή για μια ευρεία δημόσια συζήτηση σε στρογγυλό τραπέζι και στο πλαίσιο αυτό θα συμετάσχουν οι Σπύρος Κουβέλης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Τέως Πρύτανης Ε.Μ.Π., Αντώνης Μαυρόπουλος Χημικός Μηχανικός, Γιάννης Ραζής Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άρση Γιανέλλου.