Αμέσως μετά την επίσκεψη στον πρόεδρο, αρχίσατε να γράφετε και να λέτε διάφορα (ελπίζω ορισμένοι να μην έχουν αρχίσει να ράβουν κουστούμια ήδη),

θέλω να σας πω ορισμένα πραγματάκια όποιος θέλει τα ακούει.

1) Μέχρι τις 7 Ιουλίου μεσολαβούν 27 ημέρες, είναι λίγες αλλά ταυτόχρονα και αρκετές,ούτε λεπτό χαμένο, ήρεμα, χωρίς υπερβολές και χωρίς αλαζονεία, μην λέτε στον κόσμο ότι στις 8 Ιουλίου θα είναι σε μια άλλη Ελλάδα.

2) Σήμερα η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ,έχουν καλύτερη πρόσβαση στα ΜΜΕ,δικές τους εφημερίδες, κανάλια που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, καλή παρουσία στα social media και φυσικά την κινητήρια δύναμη που είναι το άφθονο χρήμα, συντρόφων και φίλων.

3) Φίλα προσκείμενες δυνάμεις σε όλους τους χώρους(εργολάβοι,επιχειρηματίες,τραπεζίτες)καθώς και όλους τους αναξιοπαθούντες που περιμένουν το μέλλον τους στο Δημόσιο (παρατασιούχοι, μειονότητες, οι αναμένοντας κάρτες εργασίας, μετακλητούς,σόγια κ.λ.π) μην τους υποτιμάτε, οι Ρομά μόνο που ψηφίζουν ξεπερνούν τις 150.000 και δεν πρέπει να τους κάνει κανείς δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

4) Είναι πολλοί αυτοί που θα βγούνε στα μπεντένια και θα αναθεματίζουν τον Κυριάκο (Κούλη θα τον λένε) λέγοντας ότι θα εφαρμόσει 8ημερη εβδομάδα 7 ημερών, 26ωρη εργασία το 24ωρο καθώς και διαρκή εργασία 32 ημερών τον μήνα Φεβρουάριο, θα κόψει τις συντάξεις, θα απολύσει τους συμβασιούχους, θα καταργήσει το Δημόσιο, θα ξεπουλήσει το Ελληνικό, την Μύκονο και μαζί την Τήνο για να πηγαίνουν οι αμαρτωλοί μετά το προσκύνημα στο Nammos να ζητούν συγχώρεση στην Παναγία της Τήνου.

Θα δουλεύουν όλοι για να αβγατίζουν οι καταθέσεις της Μαρέβα και διάφορα τέτοια, (γελάτε τώρα όταν θα τα ακούτε με τα αυτιά σας θα με θυμηθείτε!)

5) Δεν θυμώνουμε, δεν δυσανασχετούμε, δεν βρίζουμε, εξηγούμε με υπομονή και επιμονή το ότι αυτή δεν ήταν κυβέρνηση που αξίζει τον κόπο να της δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να τιμωρηθεί για δεύτερη φορά στην κάλπη για να καταλάβει τι κακό και τι διχασμό έφερε στον τόπο με την πολιτική της.

6) Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι ειδικές ομάδες,συνταξιούχοι,πολύτεκνοι,νέοι και νέες άνεργοι(μην ξεχνάμε ότι στους ανέργους ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι πρώτη δύναμη) θέλουν να σέβεται ο υποψήφιος και ο ομιλητής τις ανησυχίες και τους φόβους τους.

7) Καλό θα είναι οι υποψήφιοι να μην λένε μπούρδες, ο κόσμος ξέρει,καταλαβαίνει και τις σιχαίνεται τις μπούρδες και τις βλακείες, το ύφος Μπογδάνου δεν περνάει στον κόσμο και αυτοί που τον χειροκροτούν είναι κομματικό ακροατήριο και όχι αυτοί που είναι ένα μετέωρο βήμα πριν αποφασίσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά στην ζωή τους να ψηφίσουν ΝΔ.

8) Τέλος τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ζωή, δείτε το δικό μου παράδειγμα, ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμινη που μιλούσα υπέρ κάποιου αναλογικότερου συστήματος εκλογής Δημοτικών συμβούλων, πλήρωσα ακριβώς αυτό,αν ο εκλογικός νόμος ήταν του 2014 θα είχα εκλεγεί.

Έλεγα διαρκώς ότι αν δεν περάσω τις 2000 σταυρούς δύσκολα θα εκλεγώ και όλοι μου έλεγαν ότι θα εκλεγώ σίγουρα, πράγμα το οποίο δεν έγινε και για αυτό σας λέω αλλάξτε ύφος, όχι

αλαζονεία,υπομονή και επιμονή για να έρθει η κυβερνητική αλλαγή στις 7 Ιουλίου τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά.

Καλό αγώνα στους υποψήφιους.