Αντιδράσεις προκάλεσε η ενέργεια της δημοτικής συμβούλου και υποψηφίας με το συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου, Χριστίνας Βασιλείου,

να διανείμει προεκλογικό υλικό της σε ενημερωτικό φυλλάδιο για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο οποίο τον ευχαριστούσε που την εμπιστεύτηκε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» αποφάσισε να την αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο, σημειώνοντας ότι «δε νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής».

Επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έκανε δεκτή την παραίτησή της, από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τις παιδικές εξοχές του δήμου, όπου την είχε ορίσει.

Για «ξετσιπωσιά που ξεπερνά τα όρια», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα- Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ- κεφάλαιο», καταγγέλλοντας ότι «αυτοί που κόπτονται τάχα, να μείνουν τα σχολεία και οι μαθητές/τριες μακριά από την πολιτική και τα κόμματα, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για να μοιράσουν το προεκλογικό τους υλικό».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η κ. Βασιλείου «δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, τα λεφτά των δημοτών και τους εκπαιδευτικούς ως ντίλερ της προεκλογικής της εκστρατείας! Δεκάδες εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αυτό που συνέβη, κι αρνήθηκαν να τα μοιράσουν στους μαθητές τους!».