Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο

στην Αθήνα μας»

Η στενή συνεργασία και ο συντονισμός των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων σε θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και σημαντικά έργα πνοής στην Αθήνα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Γ. Πατούλης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συμβάλει και θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αθήνας, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής το Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη για να συζητήσουμε πως θα συντονίσουμε με τον βέλτιστο τρόπο τα βήματά μας για να προχωρήσουν σημαντικά έργα στην Αθήνα. Με το Δήμαρχο Αθηναίων συνεργαζόμαστε στενά για την υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο στην Αθήνα μας. Επανέλαβα για άλλη μια φορά στον κ. Μπακογιάννη, ότι θα συνδράμουμε και θα ενθαρρύνουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο της την βελτίωση της εικόνα της Αθήνας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ο Δήμος της Αθήνας αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχος μας και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αλλαγή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα.».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια, και προσωπικά τον κ. Πατούλη και επισήμανε ότι πρώτος και δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούν να αναπτύξουν συνεργασίες που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης αφού αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές, συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις αρχές του νέου έτους. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων Α. Τσιατσιάμης και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων Α. Καλογερόπουλος.