«Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου

να ολοκληρώσουμε το έργο μιας πρώτης δύσκολης θητείας και να περάσουμε στην επόμενη μέρα της προόδου για την πόλη μας. Είμαστε περήφανοι για όλα τα έργα που έχουμε φέρει στον Δήμο μας, αλλά και όσα έχουμε εξασφαλίσει και βρίσκονται ήδη σε τροχιά υλοποίησης και θα ολοκληρωθούν τα επόμενα χρόνια. 43 εκατομμύρια ευρώ έργα εξασφαλισμένα για τον τόπο που αγαπώ! Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Οι πολίτες της Δάφνης και του Υμηττού αποφάσισαν και σέβομαι την επιλογή τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού «η πόλη μάς ενώνει Δάφνη – Υμηττός» καθώς και όλους τους συνεργάτες μου και εθελοντές, που εργάστηκαν σκληρά και με αλτρουισμό για το κοινό μας όραμα. Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι το 71% των συμπολιτών μας προτίμησε την αποχή και όχι τη συμμετοχή ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα, που μεταφράζεται σε λευκή επιταγή προς το υπόλοιπο 29%, που αποφάσισε για το Δήμαρχο και τη διοίκηση για τα επόμενα πέντε χρόνια στον Δήμο μας.

Παραμένω μάχιμος και όχι ηττημένος, σταθερά στην πρώτη γραμμή για το καλό της πόλης μας. Τέλος, εύχομαι η Δάφνη και ο Υμηττός μας να διοικηθούν με σύνεση, αυταπάρνηση και με γνώμονα το καλύτερο για τους δημότες.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος