Η έντονη βροχώπτωση που έπληξε την Αττική τις προηγούμενες μέρες είχε σαν αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και την κατάρρευση σοβάδων από το ταβάνι στο γραφείο των

δασκάλων σε δημοτικό σχολείο στην Ηλιούπολη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μέσα από το Facebook δημοσιοποίησε το συμβάν, τονίζοντας πως ευτυχώς εκείνη την ώρα στο γραφείο δεν ήταν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς ή κάποιο παιδί. 

Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 3ου δημοτικού Ηλιούπολης

Σήμερα, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέαμα των φωτογραφιών. Οι σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων είχαν καταρρεύσει από τη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών. Ευτυχώς που στο γραφείο εκείνη την στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς ή από τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν ήταν σε ώρα λειτουργίας του σχολείου μας. Για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιοι φορείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή τους, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κα Μαρία Αγγελή. Αναμένουμε τις κατάλληλες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.