«Έφυγε» από τη ζωή η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά. 

Ως ελάχιστο φόρο τιμής προς το πρόσωπο της πρώην δημάρχου, Φωτεινής Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά, με πρωτοβουλία του νυν δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα, και σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε η κήρυξη διήμερου πένθους.

«Η προσφορά της στην πόλη του Ζωγράφου δεν θα λησμονηθεί από κανέναν μας», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Ζωγράφου. 

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλη Θώδας, στον αποχαιρετισμό του στην πρώην Δήμαρχο Φωτεινή Σακελλαρίδου αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τη Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά. Η Φωτεινή ήταν η 1η γυναίκα Δήμαρχος στον Δήμο μας και μια από τις πρώτες γυναίκες Δημάρχους στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι υπηρέτησε ως Δήμαρχος για 20 ολόκληρα χρόνια. Στη μακρά της διαδρομή στα κοινά, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που είχε έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Της αποτίουμε τον φόρο τιμής που της αξίζει γιατί τίμησε με το ήθος και το έργο της τη δημόσια ζωή του τόπου μας. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά της και σε όλους τους οικείους της».