Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου μίλησε για προστασία των τριών μεγάλων ομάδων και σφαγή των υπολοίπων.

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά από τη διαιτητική «σφαγή» του Ατρόμητου στον προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (0-1) από τον Σιδηρόπουλο και ζήτησε την παραίτηση του Βίτορ Περέιρα από την ΚΕΔ.

Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών χαρακτήρισε τον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο της παρωδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι υπόλοιποι σφάζονται στο γόνατο. Ο Σπανός στάθηκε τόσο στο πέναλτι στο χέρι του Χουλτ που δεν δόθηκε υπέρ του Ατρόμητου, όσο και το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που έγινε εκτός περιοχής.

Οι δηλώσεις του Σπανού μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ

«Έρχομαι σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός παιχνιδιού πρώτη φορά. Όλοι εμείς εδώ σήμερα συμμετείχαμε σε μια παρωδία, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Περέιρα και αυτοί που κλήθηκαν να κάνουν το έργο ήταν η διαιτητική τριάδα.

Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα ματς κυπέλλου που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες.

Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μετά δόθηκε ένα πέναλτι σε δήθεν ανατροπή -και αυτό συζητιέται αν ήταν ανατροπή- και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα που έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες.

Πάλι δεν έβαλε ξένους διαιτητές και έτσι ήρθε η γνωστή διαιτητική τριάδα, ο… κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, αυτός είναι η βιτρίνα μας. Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα όπου οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι… σφάζονται στο γόνατο!

Σαν Ατρόμητος θα ζητήσουμε σήμερα κιόλας από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι στο έργο τους, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της σημερινής παρωδίας, θα ζητήσουμε την παραίτησή του. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει συνεχή αλλοίωση αποτελεσμάτων».

 

 

onsports.gr