Σε ευρύτατη συνάντηση εργασίας στην έδρα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων και των παραγωγικών τάξεων

της Αττικής συμμετείχαμε την Παρασκευή που μας πέρασε. Τύχαμε θερμής υποδοχής από τους επαγγελματίες όπου ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της φορολογικής πολιτικής των τελευταίων ετών αλλά και για το έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει για τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. Στην τοποθέτηση μου επισήμανα την επιτακτική ανάγκη να τονώσουμε την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, να φτιάξουμε το κλίμα στην αγορά, γιατί «η αγορά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η σπονδυλική στήλη της οικονομίας».

Σημείωσα ότι η Περιφέρεια Αττικής διαχειρίζεται σημαντικούς πόρους από το ΕΣΠΑ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκα πως θα είμαι στο πλάι των επαγγελματιών την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να ξέρετε, πως θα έχετε δίπλα σας έναν πραγματικό υποστηρικτή. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας Παύλος Ραβάνης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Γιώργος Καββαθάς, o Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι Φορέων Επιχειρήσεων, Εμπόρων κ.α.