Το Pitsounicity.gr συνεχώς εξελίσσεται. Τώρα, εκτός από διαδικτυακό και ραδιοφωνικό, έγινε και έντυπο. Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μας φύλλο, σε συνεργασία

με την παραδοσιακή πολιτική εφημερίδα «Ο ΛΟΓΟΣ». Η προσπάθεια αυτή δεν ξεκίνησε για να τελειώσει εν τη γενέσει της, μετά τις δημοτικές εκλογές.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και καταλήξαμε πως θα βγούμε για να συνεχίσουμε, για όσο καιρό μας το επιτρέψουν οι αναγνώστες μας. Με γνώμονα την αντικειμενικότητα, αποφασίσαμε να πορευθούμε στα δύσκολα μονοπάτια του Τύπου και των εκδόσεων. Παρά το γεγονός ότι οι καιροί δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους εγχειρήματα, εμείς είπαμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα.

Έτσι κι αλλιώς αυτό κάναμε πάντα, γι’ αυτό μας εμπιστεύεται ο κόσμος και μας διαβάζει. Δεν συμβιβαστήκαμε και δεν χειραγωγηθήκαμε από κόμματα, δημοτικές παρατάξεις και συμφέροντα. Έτσι θα συνεχίσουμε και είμαστε σίγουροι πως θα αντέξουμε και θα ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες που θα εμφανιστούν σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που διαλέξαμε να διαβούμε.