Η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα ζητήματα:

-Να υπάρξει άμεση παρέμβαση από τη δημοτική αρχή για τα προβλήματα που αναδεικνύονται από τους συλλόγους γονέων σε σχολεία της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα  στο 1ο Γυμνάσιο Καματερού προκύπτει η ανάγκη για επισκευές στην στέγη του γυμναστηρίου, στο αλεξικέραυνο κ.α. Επίσης στο 1ο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων εντοπίζονται προβλήματα στις τουαλέτες και στην σκεπή του κτιρίου.

-Να καταδικαστεί από το δημοτικό συμβούλιο η απαράδεκτη και χυδαία στάση εκπαιδευτικού στο 3ο Γυμνάσιο Καματερού ο οποίος, τόσο κατά  το διάστημα πριν τη σχολική γιορτή για την 28η Οκτώβρη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  όσο και κατά τη διάρκεια της,  επιδόθηκε σε μια αντικομμουνιστική ρητορική, με γενναίες δόσεις παραποίησης τις ιστορίας, κατά την προσφιλή τακτική των ομογάλακτων του.

Κατά τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για το άρθρο 178 του πρόσφατα ψηφισμένου "αναπτυξιακού" πολυνομοσχεδίου, έγινε κατά πλειοψηφία δεκτό το ακόλουθο ψήφισμα που πρότεινε η Λαϊκή Συσπείρωση:

Ο «Αναπτυξιακός Νόμος» (ν.4635/30-10-2019 ), μεταξύ των άλλων αντιλαϊκών μέτρων,  με το άρθρο 178 αξιοποιεί ένα θεσμικό πλαίσιο που προϋπήρχε για να ανοίξει ακόμα περισσότερο το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου,  την ίδια στιγμή που χτυπάει τα συνδικάτα και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Συνέπειες της εφαρμογής του νόμου θα είναι η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η αύξηση των δημοτικών τελών, με το μάρμαρο να το πληρώνουν οι δημότες και οι εργαζόμενοι στους δήμους, ενώ οι ιδιώτες που θα εμπλακούν θα έχουν εξασφαλισμένα κέρδη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού δηλώνει:
1. Ζητάμε την απόσυρση του άρθρου 178 και συνολικά του νόμου.  
2. Δεσμευόμαστε ότι δε θα ενεργοποιήσουμε το άρθρο 178. 
3. Διεκδικούμε από την κυβέρνηση τη κάλυψη των αναγκών των δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να υπάρχει επαρκές προσωπικό με πλήρη δικαιώματα και ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός. 
4. Διεκδικούμε υπηρεσίες των δήμων που θα καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες των δημοτών και δε θα τους επιβαρύνουν. 

Σε σχέση με την επικαιροποίηση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου, η δημοτική αρχή Τσίρμπα μείωσε τις θέσεις επικαλούμενη το "ρεαλισμό" για μια ακόμα φορά. Η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε να εξαντληθούν οι θέσεις και ταυτόχρονα να διεκδικηθούν μόνιμες θέσεις προσωπικού.

Για τη φύλαξη των παιδικών χαρών , η Λαϊκή Συσπείρωση υπογράμμισε ότι πρέπει οι παιδικές χαρές να είναι ασφαλείς. Η λύση δεν είναι οι εταιρίες security ή «ομάδες εθελοντών» αλλά η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα για τις ανάγκες λειτουργίας, συντήρησης και φύλαξης των παιδικών χαρών και συνολικά των δημοτικών χώρων.

Για τις αντιδρομήσεις των οδών Μουσών και Φλωρίνης στους Αγίους Αναργύρους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν υπέρ, σημειώνοντας ότι υπάρχει η ανάγκη για την εκπόνηση μιας συνολικής συγκοινωνιακής μελέτης, έτσι ώστε σημειακές παρεμβάσεις ανακούφισης να μη δημιουργούν αρνητικές επιπτώσεις σε άλλες γειτονιές.