Αγαπητές φίλες , αγαπητοί φίλοι, 

Η συμπόρευσή μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λάμπρο Σκλαβούνο δεν είναι ούτε ξαφνική ούτε συγκυριακή. Συνεργαστήκαμε στενά ως Αντιδήμαρχοι κατά το παρελθόν

(2011-2014) παράγοντας έργο ωφέλιμο και αναγνωρισμένο για τον τόπο μας. Ο Λάμπρος που γνώρισα είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, εργατικός, αποτελεσματικός· ένας άνθρωπος που διακρίνεται από ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη μας και διάθεση για προσφορά· ένας άνθρωπος κατάλληλος για να ηγηθεί του Δήμου μας.

Σε προσωπικό επίπεδο και σε ό,τι αφορά τα αυτοδιοικητικά μου πεπραγμένα, αισθάνομαι ικανοποίηση που, στον τομέα ευθύνης μου, από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, μπόρεσα, μέσα σε μία μόλις θητεία και μάλιστα υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να συμβάλω στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου μας επιτυγχάνοντας την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών, απαλλάσσοντας έτσι τον Δήμο και τους δημότες από έναν χρόνιο «βραχνά».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ελεύθερη από δεσμά κομματικών ταυτίσεων, εντάξεων και χρισμάτων. Οφείλει να προσελκύει και να αναδεικνύει ανθρώπους έντιμους, έμπειρους, ικανούς, με διάθεση να εργαστούν σκληρά για το καλό των δημοτών, αφήνοντας στη ναφθαλίνη το ασφυκτικό κοστούμι της κομματικής χειραγώγησης και μονοφωνίας. Σ’ αυτό το πνεύμα, αποφασίσαμε να ενωθούμε μια ομάδα ενεργών πολιτών χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με κριτήριο την ακεραιότητα, την όρεξη για δουλειά και την αποδεδειγμένη έγνοια για τον τόπο μας, διεκδικώντας, με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκλαβούνο, τη δημοτική αρχή της πόλης μας.

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, Απευθύνομαι σε σένα, σε πρώτο πρόσωπο, ζητώντας τη στήριξή σου. Απευθύνομαι σε εσένα, χωρίς διαμεσολαβητές, ζητώντας σου να μας εμπιστευθείς. Εάν κρίνεις ότι η ομάδα μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, ζητώ τη στήριξη του συνδυασμού ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του επικεφαλής του, υποψηφίου Δημάρχου Λάμπρου Σκλαβούνου.