Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 34 ακριβά ρολόγια, ROLEX βρέθηκαν σε έρευνα που έγινε στο σπίτι 27χρονου, ο οποίος πριν ένα χρόνο φέρεται να είχε διαρρήξει κατάστημα

επώνυμων ρολογιών στην Αθήνα και σήμερα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 27χρονος Μολδαβός, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορείται για την ληστεία που έγινε το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου 2018, σε ακριβό κατάστημα εμπορίας ρολογιών στην Αθήνα.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ο 31χρονος αδελφός του, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς φέρεται να έχει λάβει από τον 27χρονο, ένα από τα ακριβά ρολόγια.

Ο 27χρονος σύμφωνα με την κατηγορία, εισήλθε στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, και με την απειλή περιστρόφου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, τον υπάλληλο security που βρισκόταν στο σημείο και ανάγκασε την υπεύθυνη να του παραδώσει από τις προθήκες 38 επώνυμα ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Ο 27χρονος, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, από την αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων αλλά και των πληροφοριών που προέκυψαν από ομόλογες Υπηρεσίες Ευρωπαϊκών Κρατών και συνελήφθη έξω από την οικία του στο Αιγάλεω Αττικής.