Μας «αποθέωσαν» και στη Κύπρο, κοινώς, μας πήραν στο μεζέ με τα κατορθώματα στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Ο λόγος για την πολυπληθή μάζωξη πιστών

στο Ναό του Προφήτη Ηλία την περασμένη Παρασκευή. Όχι μόνο αψήφησαν της εντολές της κυβέρνησης και τις αυστηρές προειδοποιήσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, αλλά πήγαν και στο προαύλιο της εκκλησίας (νέοι γέροι και παιδιά) χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς τους επικίνδυνους για την δημόσια υγεία ανυπάκουους, οι αρχές έδειξαν ότι δεν χαρίζονται σε κανέναν και σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις και εδώ δείχνει ότι ο κ. Χαρδαλιάς, δεν αστειεύεται! Όμως μας αρέσει, δεν μας αρέσει θα πρέπει να υπακούσουμε και να συνετιστούμε με τις οδηγίες των ειδικών και της κυβέρνησης, για να βγούμε νικητές από αυτή την υγειονομική κρίση.

Πάντως, αν με αυτό τον τρόπο, (της ανυπακοής και του ωχαδερφισμού) επιθυμούσαν κάποιοι στην Αγία Βαρβάρα να γίνουν γνωστοί και στα πέρατα της οικουμένης, το κατάφεραν!

Δείτε τι έγραψε και ιστοσελίδα της Κύπρου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ρεσιτάλ βλακείας: «Χαμός» έξω από εκκλησία, απούσα η ΕΛΑΣ! (vid)

Ποιος κορωνοϊός; Δεκάδες κόσμου μαζεύτηκαν έξω από εκκλησία στην Ελλάδα σα να μην συμβαίνει τίποτα, με την Ελληνική Αστυνομία να παίρνει εκκωφαντική… απουσία.

Για περισσότερα ΕΔΩ

https://balla.com.cy/2020/04/04/resital-vlakeias-chamos-exo-apo-ekklisia-apoysa-i-elas-vid/?fbclid=IwAR0vSK0IusA_FBMrWVa8h-he2AuAShucucaCyhozpQvd0oCfTCB3hiCT66M